Wie 25 of 40 jaar lid is van Ajax ontvangt een bordje. Een halve eeuw clubtrouw wordt beloond met een gouden Ajax-speld. Tien jaar later wordt dezelfde clubspeld verrijkt met een briljantje. Jubilarissen met zeventig jaren clubtrouw ontvangen een horloge.De leden komen onder meer jaarlijks op de Toekomst bijeen voor het Bordjesclubdiner. Op 3 december 1937 deelde Ajax-voorzitter Marius Koolhaas voor de eerste keer een bordje uit. Ajaxmuseum.nl is trots deze bordjes in het museum te hebben.

Heeft u ook één van deze borden en u doet hier niets meer mee? Stuur dan een mail naar info@ajaxmuseum.nl
Wij willen deze graag toevoegen in het Ajax museum

Rood witte leeuwen

Ik ben een reuze Ajax-vriend en ‘k help op mijn manier. Want van het spelersmatriaal ben ‘k ook leverancier. Ik heb op de tribune vaak bewonderend gezeten, maar dikwijls heb ik ook van angst mijn nagels opgevreten. Vaak was mijn enthousiasme groot en brulde ik als idioot:
Refrein: Rood witte leeuwen, rood witte leeuwen. Hup Ajax hup. Rood witte leeuwen, rood witte leeuwen. Jongens, wat is Ajax toch een club!
“k Trotseer zo dikwijls weer en wind, ik blijf mijn Ajax trouw, wanneer mijn club naar truimpheert riskeer ik graag een kou. Maar als het eens niet lukken wil moet je me horen vitten. En gaat de bal, oh, even naast, zeg ik: ” die moest toch zitten” Ik trek mijn haren uit mijn kop en wind me Zondags lekker op
Refrein: Rood witte leeuwen, rood witte leeuwen. Hup Ajax hup. Rood witte leeuwen, rood witte leeuwen. Jongens, wat is Ajax toch een club!